Visby 2004

Till medeltidsveckan åkte Brander, Carina, Katrina, Joar, Nanulv, Haldor, Ingvar, Elina och Malin. Vi var på marknaden nästan alla dagarna under veckan. Det var många försäljare med ett väldigt brett utbud av olika varor.Och vi gjorde många fynd.

En av höjdpunkterna var munkfotbollen. Allt kunde hända i denna fotbolls match. Jag tror inte det blev någon säker vinnare. Ena stunden kunde dom spela baklänges och i nästa var det fler än en boll ute på planen. Ett tag spelades det strutfotboll. Många kanske vet vad det är men för er ovetande innebär det att man håller en pappers strut framför ansiktet och sikten är i princip noll. Inte nog med att munkarna springer runt och letar efter en boll som dom inte kan se tas även denna boll bort från spel planen. Nog om fotboll.

Nanulv, Brander, Carina och Joar deltog i bågskytte tävlingen som troligen är den största i norden för trä bågar med över 70 deltagare. Ingen av Gnejrons skyttar lyckades dock ta sig vidare till finalen (alla åkte ut på första omgången). Vi var även på tornerspel som var väldig roande.

Alla var med på festkvällen. Joar avlusade Haldor och sedan en främmande person med purjolök. Brander och Nanulv var enligt dom andra på jakt efter magdansöserna men säger själva att de letade reda på barnen som försvann i folkmassan. Vad som är sanning vet vi ej. Det var mycket musik och en stor eld show fick vi även se. Det hemskaste vi fick se var ett gigantiskt skelett som kom vandrande genom massan. Visade sig senare att det bara var en docka.


Ena laget värmer upp med en Korsfest.;)